Monday, March 7, 2011

blur~

act,ak xde idea nk berbloging skang ni..lau mood usha blog orang 2 ade r..haha..skang ak nga proses tgok blog ni..http://salafus-sholih.blogspot.com..seronok..rindu rase ati nk denga tzkirah..ye r..ble da duduk uma ni,mule r nk wat bnde yang bukan2..dah 2,asyik merepek2 aje..dkat blog 2,banyak bnde ar yang bleh kite dapat..akhirnye terjawab gak soalan ak yang pasal ltak pic kat fb..kalau nk tau lebih lanjut..bleh r bace kat blog yg ak da bagi linknye 2..salah satunye,ade kat link ni..
thanks kepada rakan fb ku merangkap rakan sekelas dan partner exco dalam bidang akademik,amir sofwan kerana telah men'suggest'kan blog 2..

4 comments:

NURUL NAJWA said...

tw ta pe..dok rmah ny mcm2 ak wat.. dlu slloo la gak dgr tzkirah..waa~blog 2 mmg bess..rugi ta bce..

anisa said...

btol,mang bez..jan,ko crik ar plak blog yang bez,t suggest kat ak erk??..huhu

NURUL NAJWA said...

ok3..td ak da suggest kan..okay x??bess kan??

anisa said...

eh,jap..blom..ak nga try btolkn masalah blog ak yg ak ckp kat ko tdi 2..hua,cmne nk wat..